Tarina

Chjoko tunnetaan laadukkaista suklaatuotteista. Valmistamamme suklaat, jäätelöt, leivonnaiset perustuvat käsityöhön ja aitoihin raaka-aineisiin. Tuotteemme valmistetaan rautaisella ammattitaidolla ja palavalla intohimolla. Innovatiivisuus, laadukkaat raaka-aineet ja hauska työympäristö. Tämä kolmen raaka-aineen resepti takaa täydellisen suuntuntuman,  herkulliset maut, silmäkarkin ja erittäin tyytyväiset asiakkaat.

Yhtenä kulmakivenämme on alusta asti ollut läpinäkyvyys joka tarkoittaa meille aitoa meininkiä, paikallista valmistusta, esteettisyyttä, luonnollisuutta ja arvokasta käsityöperinnettä. Laatutasomme on korkealla niin tuotteiden valmistuksessa kuin myymälämme palvelussa.

 

Chjokon perustaja Mika Gröndahl päätti avata suklaakaupan vuonna 2006 etelä Helsinkiin. Arvokas kulma Kruununhaassa Liisankadun ja Meritullinkadun risteyksessä ansaitsi parempaa. Graffititaidettakin maailmanlaajuisesti harrastanut luova expressionisti löysi itsensä suklaan mielenkiintoisesta ja haastavasta mailmasta jo 90-luvulla. Estetiikka, kemia ja makumaailmat koukuttivat. Sky`s the limit. Suurelle yleisölle Chjokon intohimoinen suklaanvalmistus alkoi loskaisessa marraskuussa 2006 Kruununhaassa 100 vuotiaan jugendtalon kivijalassa. Nyt 10 vuoden jälkeen Chjoko yksi tunnetuimpia ja laadukkaimpia alan toimijoista maan laajuisesti. Suklaayhteistyötä tehdään myös maailmanlaajuisesti alan huippujen kanssa.

Leipomomme sijaitsee myymälä-kahvilamme yhteydessä. Meiltä löydät varmasti kaupungin tuoreimmat ja parhaimmat suklaat. Sesonkien mukaan tarjolla vaihtuvia herkkuja ja ajoittain myös yllätämme asikkaitamme erillaisilla tempauksilla. Osaava henkilökuntamme suosittelee mielellään juuri sinulle sopivia tuotteita tilanteen mukaan. Tervetuloa nauttimaan kaikilla aisteilla!

 

Haluatko tilata tuotteitamme tai kaipaatko lisätietoa?