Lahjaksi

Lähetä lahjaksi

Korosta lahjaasi lähettämällä kotimainen käsin valmistettu syötävä Chjoko gourmet suklaalahja. Suklaalahjoja käsityönä vuodesta 2005

Lähetä lahjaksi suoraan verkkokaupasta

Meillä verkkokaupasta lahjaksi lähettäminen on pyritty tekemään mahdollisimman helpoksi ja toimivaksi lahjan lähettäjälle ja saajalle. Kehitämme kokoajan myös palveluamme paremmaksi. Klikkaa itsesi verkkokauppaan, valitse tuote, lähetysaika, lähetystapa toimitus kotiovelle tai MyPack-piste, lisää lisätietokenttään viesti jos meidän pitää huomioida jokin asia pakkaamisessa, viestissä, lähetysaikataulussa tms. maksa tilaus ja asia hoidossa!

Lisää käsinkirjoitettu onnittelukortti

Haluatko että lisäämme lähetettävään pakettiin onnittelukortin? ”Hyvää joulua mummi, olet rakas! Terveisin Eemeli” Valitse korttimalli verkkokaupasta ja kirjoita haluttu viesti lisätietoja viestikenttään. Huomioithan että merkkimäärä pysyy kohtuullisena. Me kirjoitamme kortin ja lisäämme lähetykseen. Yrityslahjoissa voit myös toimittaa yrityksesi omat onnittelukortit tai esimerkiksi rasioihin lisättävät tuotelanseerausprintit etukäteen sovitusti, niin lisäämme ne lähetykseen.

Verkkokauppaan