Shop & Cafe

Shop & Café

Kruununhaan uusittu Chjoko myymälämme on suklaan ystävien paratiisi, josta löydät kattavan valikoiman laadukkaita Chjoko suklaita, viihtyisän kahvilan ja privaatimman suklaalounge tilan.

Kruununhaka

Hand Made premium. Kruununhaan uusittu Chjoko myymälämme on suklaan ystävien paratiisi, josta löydät kattavan valikoiman laadukkaita Chjoko suklaita, viihtyisän kahvilan ja privaatimman suklaalounge tilan. Tilassa järjestämme ennakkotilauksella esimerkiksi suklaatasting tilaisuuksia ryhmille. Voit myös varata tilan vaikka muutaman tunnin palaverikäyttöön. Suklaata, macarons leivoksia, Kaffa Roasteryn kahvia, kaakaojuomia, virvokkeita, jäätelötä ja vaikkapa lasillinen kuohuvaa suklaapalan kylkeen. Tervetuloa!

Varaa kokous- ja juhlatila Chjoko Lounge

Privaatti suklaalounge tila käyttöösi ennakkovarauksella. Kokousta, yhtiökokoukset, palaverit. Juhli, lasten juhlat, synttärit. Maistele, suklaatasting, suklaa & viinitasting. Tastingit järjestämme ennakkotilauksella ryhmille. Suklaa & viinitastingin voimme toteuttaa viinialan ammattilaisen kanssa yhteistyössä (viiniammattilaisen varaustilanne varauksella), tai vaihtoehtoisesti ryhmänne omatoimisesti maistelee Chjokon suklaatastingin vetäjän johdolla suklaita ja samalla ryhmänne etsii sopivia makupareja paketin viineistä. Voit varata tilan vaikka vain tunnin palaverikäyttöön, pitää tuotelanseerauksen tai pitää lasten synttärit, johon sisältyy juomia, herkkuja tai jäätelöbuffa. Tila päivittäin vapaasti asiakkaiden käytössä, jos ei varattuna. Loungeasioissa ole yhteydessä myyntimme, niin mietitään tilaisuuteesi sopiva paketti.

Varaa

Kahvilavalikoima

Kahvilassamme voit nauttia laadukasta suodatinkahvia, erikoiskahveja, kaakaota, virvokkeita, kuohuvaa, olutta tai cocktailin suklaaleivoksen kylkeen. Meillä on upeassa vitriinissä päivittäin valittavana perusvalikoima suklaita, macaronleivoksia, tartaletleivoksia ja jäätelöitä. Sesonkeihin leivomme erikoileivoksia, leikattuja kakkupaloja, sesonkijäätelömakuja vitriiniin myyntiin. Tammi-helmikuussa on vuosittain odotettu laskiaispullasesonki, jolloin tuomme päivittäin vitriiniin valikoiman himoittuja suklaatäytteisiä laskiaispullia! Tämä herkkusesonki aiheuttaa jonoja ja intohimoja asiakkaissamme. Pullat loppuvat usein kesken ja niistä taistellaan. Maksettu ennakkovaraus on suositeltava, näin saat haluamasi maun ja määrän.

Tilaustuotteet

Chjoko cocktails

Kahvilaamme Liisankadulle voit tulla nauttimaan myös maukkaista Chjoko signature coctaileista!

Chocolate Negroni
Beefeater Gin, Antica Formula Vermouth, Campari, Chjoko chocolate syrup
13€

Chjoko Spritz
Campari, Chjoko Orange-Cinnamon Cordial, Soda, Prosecco
13€

Espresso Pumpkin Martini
Finlandia Vodka, Kahlua, Pumpkin Spices syrup, Kaffa Espresso, Orange Bitters, Cream Float
13€

Chjokotea Daiquiri
Plantation Barbados Rum, Chjoko Tea Cordial, Orange Bitters
13€

Hot Chocolate Plantation 
Chjoko tumma suklaakaakao, Plantation Barbados Rum
10€

Kaikki juomat sisältävät yhden makupariksi valitsemamme suklaan

Ota yhteyttä ja kysy lisää


    Tämä sivusto on suojattu Googlen reCAPTCHA:lla ja Googlen tietosuojakäytäntöä sekä käyttöehtoja sovelletaan