Levyt

Chjoko Super Nuts

Chjoko Super Nuts sokeriton tumma suklaalevy on ladattu täyteen herkullisia pähkinöitä. Suolattua Cashewpähkinää, pistaasipähkinää ja hasselpähkinää. Suklaa on pähkinöiden lisäksi maustettu kotimaisella kuusenkerkällä. Gluteeniton,  maitoproteiiniton. Levy 80g.

Chjoko Ruby

Rubysuklaalevy 80g. Kaakaota 47%. Rubysuklaassa on marjainen maku. Myydään yksittäin myymälöissämme. Jälleenmyyjille 20kpl/display.

Chjoko Tumma

Tummasuklaalevy 80g. Kaakaota 60%. Suklaassa on täyteläinen kaakaon maku. Myydään yksittäin myymälöissämme. Jälleenmyyjille 20kpl/display.

Chjoko Maito

Maitosuklaalevy 80g. Kaakaota 33%. Maitosuklaassa ovat täydellisessä balanssissa kaakao, maito ja caramel. Myydään yksittäin myymälöissämme. Jälleenmyyjille 20kpl/display.

Chjoko Valko

Valkosuklaalevy 80g. Kaakaovoita 33%. Valkosuklaassa on silkkisen kermainen maku, jossa vain aavistus makeutta. Myydään yksittäin myymälöissämme. Jälleenmyyjille 20kpl/display.

Chjoko Berry Tyrni

Tummasuklaa 64% Equadorista, pakastekuivattua tyrnimarjaa. Gluteeniton, pähkinätön, maitoproteiiniton. Levy 80g.

Chjoko Berry metsämarja

Tummasuklaa 64% Equadorista, kotimaista pakastekuivattua puolukkaa ja mustikkaa. Gluteeniton, pähkinätön, maitoproteiiniton. Levy 80g.

Chjoko Berry marja

Tummasuklaa 64% Equadorista, pakastekuivattua mansikkaa ja vadelmaa. Gluteeniton, pähkinätön, maitoproteiiniton. Levy 80g.

Tehty Helsingissä

Tuotteemme ovat valmistettu käsityönä parhaista raaka-aineista Helsingin Kruunuhaassa.

Lähetä lahjaksi

Voit lisätä lyhyen viestin viestikenttään ja kirjoitamme tervehdyksesi korttiin lahjan mukana.

Nopea toimitus

Nouda tilauksesi lähikaupastasi jo muutamassa arkipäivässä tai tilaa kotiovelle toimitettuna.

0
    Ostoskori
    Kori on tyhjäKauppa
    Processing...
    Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
    ErrorHere