Tarina

Chjoko tunnetaan laadukkaasta suklaasta ja vahvasta brändistä. Kaikki valmistamamme suklaat  perustuvat käsityöhön, tuoreuteen ja valikoituihin laadukkaisiin raaka-aineisiin. Laatutasomme rima on korkealla tuotteiden valmistuksesta asiakaspalveluun. Otamme kuitenkin mielellään palautetta vastaan, sillä näin pystymme kehittymään kokoajan paremmaksi.

 

Chjokon tarina käynnistyi vuonna 2005 Tukkutorilla. Suklaita valmistettiin yötäpäivää toisen yrittäjän takatiloissa eri alojen yritysten tarpeisiin.  Vuonna 2006 Chjokon perustaja Mika Gröndahl päätti avata suklaakaupan yksityisasiakkaille Helsinkiin 100 vuotiaan jugendtalon kivijalkaan. Arvokas kulma Kruununhaassa Liisankadun ja Meritullinkadun risteyksessä ansaitsi parempaa. Graffititaidettakin maailmanlaajuisesti harrastanut luova expressionisti upotti itsensä suklaan mielenkiintoiseen ja haastavaan maailmaan jo 90-luvulla. Estetiikka, kemia ja makumaailmat veivät. Suurelle yleisölle Chjokon intohimoinen suklaanvalmistus alkoi marraskuussa 2006. Nyt vuosien jälkeen Chjoko yksi maan tunnetuimpia ja laadukkaimpia alan toimijoista. Suklaayhteistyötä tehdään myös rajojen ulkopuolelle alan huippujen kanssa.

Suklaatehtaamme sijaitsee myymälä-kahvilamme yhteydessä. Meiltä löydät varmasti kaupungin tuoreimmat ja herkullisimmat suklaat. Made in Kruununhaka. Liikkeessämme perusvalikoiman lisäksi sesonkien mukaan vaihtuvia herkkuja ja ajoittain myös yllätämme asiakkaitamme erillaisilla tempauksilla ja tarjouksilla. Osaava henkilökuntamme suosittelee mielellään juuri sinulle sopivia tuotteita tilanteen mukaan. Tervetuloa nauttimaan kaikilla aisteilla!

 

Haluatko tilata tuotteitamme tai kaipaatko lisätietoa?