Uutiset

Chjokon pääsiäinen

Chjokossa pääsiäisen perinteiset Signaturemunat ovat taas löytäneet tiensä myymäläämme hyllyille! Tervetuloa suklaamunien taidenäyttelyyn!

Chjoko Liisankatu X-Mas

Joulu on jo ovella, mutta vielä ehdit hankkia suklaaherkut joulupöytään! Chjoko Liisankatu on viritetty täyteen suklaaherkkuja ja joulutunnelmaa. Liikkeemme on avoinna jouluviikolla seuraavasti:

Maanantai-Perjantai klo 11-19

Lauantai jouluaatto klo  10-14

Tervetuloa!

Chjokon uusi Fifty shades of brown collection!

Olemme vaihtaneet kaikki pralinit uusiin makuihin. Uudessa menussa kunnioitetaan luonnollisuutta ja eri suklaalaatujen elegantteja ruskeita värisävyjä. Valikoimassa myös 4 kasvipohjaista vegaaneille soveltuvaa täytesuklaata. Makumaailmoissa liikutaan taas tutusti mausteiden, marjojen, hedelmien, yrttien ja laatusuklaiden yhdistelmissä. Nyt mukana myös leivonnasta tuttuja makuja, kuten kanelipulla ja tiramisu! Tervetuloa tutustumaan uuteen valikoimaan Liisankadun liikkeeseemme tai kotiovelle toimitettuna verkkokaupastamme.

Chjoko ‚̧ԳŹ P√§√§si√§inen

Pääsiäinen lähestyy ja olemme taas aloittaneet  hienojen Signature suklaamunien myynnin. Munat nyt myös selkeästi myynnissä Krunan liikkeemme lisäksi verkkokaupassamme! Jälleenmyyntipakkoja tulossa ja infoamme näistä lisää.

Chjokon laskarit!

Laskiaispullat eli laskarit ovat täällä taas! Chjokon laskarisesonki on nyt myös pulla maratooni, sillä uusi Chjoko Deluxepulla julkaistaan joka ikinen viikko laskiaiseen asti! Seuraavan viikon Deluxepulla pysyy mysteerinä sunnuntaihin asti, jolloin uusi pullamaku julkaistaan Ig ja Fb sivuillamme. Uusi pullamaku myynnissä heti maanantaina klo 11 eteenpäin Krunan liikkeessämme. Seuraa kanaviamme ja ota osaa maratooniin, jokainen pullahan on tietenkin maistettava?

Chjoko Redi lopettaa 23.12.2021

Hyvät asiakkaat. Asia kirpaisee, mutta päätös on tehty.

Lopetamme liikkeemme kauppakeskus Redissä tähän jouluun.

Annetaan Kalasataman kehittyä ja kauppakeskuksen hakea muotoaan, mutta me hyppäämme tässä välissä leikistä pois.

Keskitämme nyt toimintamme kivijalkamyymäläämme, uudistettuun Kruununhaan liikkeeseemme ja ChjokoStore 24/7 verkkokauppapalveluihin.

Palvelemme teitä Redissä joulun suklaatarpeissanne nyt vielä kaksi viikkoa, aaton aattoon 23.12 klo 20 asti!

Iso kiitos teille Redin liikett√§mme n√§iden vuosien ajan k√§ytt√§neet asiakkaat, palvelemme teit√§ mielell√§mme jatkossakin kivenheiton p√§√§ss√§ Krunassa tai verkkokaupan kautta suoraan kotiovellenne! Hauskaa joulun odotusta ja tervetuloa joulusuklaaostoksille‚̧ԳŹ?

Chjoko Liisankatu uudistettu!

Olemme remontoineet Liisankadun myymälämme ja kahvilamme uudelle tasolle! Myymälätila on siirtynyt ja kasvattanut kokoaan. Kahvilan puolella on panostettu viihtyvyyteen mm. uusilla kalusteilla ja valaistuksella. Tiloihin on myös rakennettu viihtyisä erillinen privaatti suklaatasting tila, missä iso pöytä johon mahtuu 8-10 henkeä mukavasti. Tilassa tullaan järjestämään mm. suklaa & viini maistelutilaisuksia ennakkotilauksella. Meillä on nyös nyt anniskeluoikeudet. Voit tulla nautiskelemaan suklaan kanssa vaikka lasin kuohuvaa! Suolaisen ystäville viritämme pian valikoimaan tapaslautasen, johon koottuna kotimaisia pientuottajien huipputuotteita. Tervetuloa tutustumaan uuteen suklaanystävien vaelluskohteeseen. Olemme myös muokanneet aukioloaikojamme pidemmiksi.

Liisankatu remonttiin!

Uudistamme Liisankadun liikkeemme täysin uudenlaiseksi suklaanystävien keitaaksi! Remontti alkaa, joten suljemme  liikkeen uudistuksen ajaksi lauantaina 30.10 klo 16 alkaen. Avaamme seuraavalla viikolla torstaina 4.11 tämän hetkisen suunnitelman mukaan. Informoimme avauksesta sen lähestyessä! Remonttin liittyen joudumme pitämään myös kauppakeskus Redin liikkeeemme maanantaina 1.11 suljettuna. Redi taas avoinna tiistaina 2.11. Pahoittelemme tästä johtuvaa harmia.

Chjoko 24 joulukalenteri!

Nyt kannattaa olla nopea ja tilata meidän premium suklaajoulukalenteri verkkokaupastamme ennakkoon! Kalenteria tehdään vain rajattu määrä. Lisätietoa sisällöstä ja myyntiajoista verkkokaupan puolella.

Pralinit päivityksessä

Olemme päivittämässä listaa uusilla makuvariaatioilla. Joitain suosikkeja toki säilyy, mutta pääosin kaikki vaihtuvat. Pahoittelemme välivaiheen aiheuttamaa tilannetta valikoimassa. Uusia suklaita pian tiskissä!

Pääsiäinen!

Pääsiäinen on meillä Chjokossa yksi parhaimpia vuoden sesongeista, sillä pääsemme olemaan kunnolla luovia ja valmistamaan teille hienompia ja laadukkaimpia suklaamunia kuin mistään muualta löydät. Munatuotanto käy nyt kuumana, uusia teoksia ilmestyy myymälöihimme kokoajan. Jos näet myymälässämme hienon yksilön, osta samantien pois, sillä mahdollisesti samanlaista et tule löytämään. Tervetuloa munaostoksille Liisankadulle, Rediin ja ChjokoStore 24/7 verkkokauppaan!

Ystävänpäivä 2021

Ystävänpäivä lähestyy ja taas luvassa jotain uutta rakkauden sesonkiin! Päätimme ottaa varaslähdön pääsiäisen munaralliin ja valmistimme ystävänpäivään vaaleanpunaisen suklaamunan! Lisäksi perusvalikoiman lisäksi uudet pralinimaut ystävänpäivä teemarasiaan. Tuotteet myynnissä liikkeissämme ja Chjoko Store 24/7 verkkokaupassamme. XOXO, Chjoko

Chjoko Liisankatu ja Redi välipäivien ja alkuvuoden aukioloajat

Chjoko Kruununhaka, Liisankatu 9
Su 20/12 klo 12-16
Ma 21/12-ke 23/12 klo 12-18
24/12 ‚Äď 6/1 suljettu

Chjoko Redi, REDI K1-Kerros
Su 20/12 klo 12-18
Ma 21/12 ‚Äď ke 23/12 klo 10-20
To 24/12 klo 9-13
25/12 suljettu
26/12 klo 12-18
27/12 suljettu
28/12 ‚Äď 30/12 klo 10-20
31/12 klo 10-18
1/1 suljettu

Verkkokauppa lomailee

L√§mmin kiitos Chjoko Store 24/7 asiakkaillemme joulushoppailusta‚̧ԳŹ Olemme t√§n√§√§n 18/12 sulkeneet kaupank√§ynnin ja avaamme tuotteet ja kaupank√§ynnin taas vuoden alussa 6/1/2021. Liikkeemme Liisankadulla ja Rediss√§ palvelevat viel√§ jouluostoksissa useamman p√§iv√§n?

Chjokon joulutohinat

Suklaapajalla painetaan taas tuttuuntapaan pidemp√§√§ p√§iv√§√§, jotta saadaan teille kaikille halukkaille joulun herkuimmat suklaat lahjoiksi! Myym√§l√∂iss√§mme ja verkkokaupassa saattaa esiinty√§ hetkellisi√§ tuotteiden loppumisia joka k√§yt√§nn√∂ss√§ johtuu eri tuotantovaiheista eri p√§ivin√§. Eli jokap√§iv√§ emme pysty valmistamaan kaikkea. No problem, joulua ei ole peruttu eik√§ suklaa lopu kesken? Mukavaa joulun odotusta toivottelee koko Chjokon tiimi‚̧ԳŹ

Tervetuloa Chjokon uudistettuun verkkokauppaan!

Olemme uudistaneet kotisivumme asiakkailtamme saamamme palautteet huomioiden. Uudistuksessa olemme selkeyttäneet kokonaisuutta, lisänneet tuotteisiimme palveluita, mutta pääteemana on ollut verkkokauppa ja käyttäjäystävällisyys. Tervetuloa suklaashoppailemaan 24/7!

Syksyn upea teemabox myynnissä verkkokaupassamme nyt!

Nyt mennään metsään, sillä syksyn teemaboxissa pääosassa loistavat metsän supermarjat puolukka ja mustikka. Käy tutustumassa settiin verkkokaupassamme ja laita Chjoko Syysbox tilaukseen!

Chjoko Redi 2v. synttärit!

Hip hei hurraa! Chjoko Redi juhlii synttäreitä 2 teemalla, joka tarkoittaa että melkein kaikki tuotteemme myydään kaksi yhden hinnalla! Kyllä luit oikein, 2 tuotetta yhden hinnalla! Lisäksi hattarakone kehrää mustikkahattaraa täydellä teholla torstaista 17.9 sunnuntaihin 19.9. Hattaraa valmistetaan torstai-perjantai klo 14-18, lauantaina klo 12-18 ja sunnuntaina klo 12-16. Suklaata-jäätelöä-hattaraa! Tervetuloa!

Chjoko Redi ja kauppakeskus 2v. synttärit

Chjoko Redi juhlii syyskuussa 2v. synttäreitä useamman päivän ajan. Tätä ei kannata ohittaa. Stay tuned!

Kesä ja verkkokauppa

Kesän helteet ja suklaan verkkokauppa eivät ole paras mahdollinen yhdistelmä. Tästä johtuen suljemme verkkokauppamme kesän ajaksi. Voitte tehdä edelleen varauksia puhelimella myymälöihimme ennakkoon, jos haluatte varmistaa jollekin tietylle tuotteelle saatavuuden.

Juhannuksen aukiolot

Chjoko Liisankatu

Pe 19.6 juhannusaatto  klo 11-14

La 20.6 juhannuspäivä kiinni

Chjoko Redi

Pe 19.6 juhannusaatto  klo 10-13

La 20.6 juhannuspäivä kiinni

Chjokon kesän jäätelösesonki starttaa!

Kesä tuli ja jäätelöt alkoivat taas maistua. No maistuuhan ne ympäri vuoden meille suomalaisille, mutta nyt meidän Super Premium jäätelöt viedään uudelle levelille. Päätettiin virittää Liisankadun pisteestämme jäätelöbaari kesäksi. On uusi pidempi jäätelölista, jossa paljon uusia houkuttelevia makuyhdistelmiä. Merisuola & maitosuklaa, no sehän ei katoa mihinkään, mutta nyt siitä saa myös tilattua pirtelön! Kyllä aletaan tekemään myös pirtelöitä tilattaessa. Tervetuloa jäätelölle!

√Ąitienp√§iv√§ 10.5

√Ąitienp√§iv√§ l√§hestyy! Ei varmaan l√∂ydy √§iti√§, joka ei suklaasta tykk√§isi. Chjoko on ratkaisu √§itienp√§iv√§lahjaan. Voit tulla liikkeisiimme valikoimaan juuri √§idillesi sopivan lahjan tai j√§tt√§√§ sen meid√§n ammattitaidolle. Verkkokauppa palvelee koko maan laajuisesti, josta l√∂yd√§t valmiin setin tai yksitt√§isen rasian! Laita tilausta alkuviikosta sis√§√§n, niin ehtii hyvin viikonlopulle.

Chjokon vappu

Ajantajuhan tässä Koronahässäkässä menee, mutta kohtahan on vappu! Nyt juhlitaan vappua enemmän etänä, joten lyötiin kasaan Chjoko Vappubox. Tilaa verkkokaupasta kotiin tai nouda liikkeistämme! Käy kurkkaamassa kaupan puolella mitä se sisältää.

Pääsiäisen aukiolot

Tervetuloa pääsiäinen! Palvellaan vikkonloppuna seuraavasti. Pitkäperjantai Redi 12-18 Liisankatu suljettu. Lankalauantai Redi 12-18 Liisankatu 11-16. Hyvää pääsiäistä!

Verkkokaupan pääsiäistilaukset

Olemme saaneet Postnordilta tiedon, että maanantaina lähtevät paketit ehtivät toimituksiin hyvin ennen pitkää perjantaita. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että tilaukset meille tulisi tehdä nyt lauantain aikana.

Poikkeustilan aukioloajat

Olemme joutuneet supistamaan kauppakeskus Redin liikkeemme aukioloaikoja.

Chjoko Redi / Ti-La 12-18 / Su Suljettu / Ma Suljettu

Chjoko Liisankatu / Ti-Pe 10-18 / La 11-16 / Su Suljettu / Ma Suljettu

Verkkokauppamme on avoinna 24/7!

 

Chjokon pääsiäinen 2020

Pääsiäisen munamania lähestyy! Alamme täyttämään myymälöitämme jo klassikon asemaan päässeillä Signature suklaamunilla viikolla 11 loppuviikosta. Viimevuonna ortodokseilta saamastamme palautteesta viisaampina tulemme varautumaan riittävällä määrällä suklaamunia myös ajalle 14-19.4! Luvassa myös pääsiäisyllätyksiä, joista tiedoitamme lähempänä ajankohtaa lisää.

Chjokon ystävänpäivä 2020 #Love

Ystävänpäivä lähestyy! Olemme valmistaneet herkullisen kattauksen juuri sinulle, joka olet etsimässä laadukasta suklaista rakkaudentunnustusta kullallesi. Ystävänpäivätuotteet myynnissä laajemmin liikkeissämme ja verkkokaupassamme pienemmällä valikoimalla. Liikkeistämme löydät myös macaronrasiat, leivokset ja pienet kakut. Leivokset ja kakut myyntiin torstaina 13.2.. Tervetuloa!

Chjoko & Xmas Garage

Chjokot nyt myös joulumyynnissä Xmas Garagessa Forumissa ja Kämp Gardenissa! Xmas Garage on jouluinen kimppakauppa, johon valikoitu huippusetti  mahtavia joululahjoja!

Suklaarasia Teurastamon joulumarkkinoilla!

Jo perinteeksi muodostunut Suklaarasia artesaanisuklaan myyntitapahtuma taas Teurastamolla Flavour Studion tiloissa nyt joulukuussa 14-15.12! Mukana Chjoko, Gagu, Petri`s Chocolate Room ja Pralina. Rasia avoinna lauantaina 14.12 klo 10-17 ja sunnuntaina klo 11-17. Tervetuloa!

 

Chjokon joulun aukiolot

Chjoko Liisankatu avoinna joulukuussa 2019

ma-pe klo 10-20

la klo 10-18

su 22.12 klo 12-18

Ma 23.12 klo 9-20

24.12-6.1 olemme suljettuna

Chjoko REDI avoinna joulukuussa 2019

ma-pe klo 10-21

la 10-19

su 12-20

Verkkokaupasta tilaaminen helpottaa joulukiireitäsi!

Tilaa verkkokaupastamme herkulliset joulutuotteemme lähimpään Mypack pisteeseen. Operoimme Postnordin kanssa, joten postin lakon vaikutukset ovat vähäisiä toimituksiimme.

Chjokon joulutuotteet

Aloitamme täyttämään myymälöihimme joulutuotteita viikolla 46. Osa tuotteista nyt jo myynnissä verkkokaupassamme!

Pyhäinpäivän aukiolot

Pyhänpäivänä lauantaina 2.11.2019 Liisankadun liikkemme on suljettu. Chjoko Redi palvelee teitä klo 12-18. Tervetuloa!

Pelottava Halloween!

Syksyn sesongeista ensimmäisenä saapuu Halloween. Valmistamme taas teemaan pelottavan herkullisia suklaita! Seuraa ilmoittelua.

Chjoko Liisankadun uudet aukioloajat

Olemme muuttaneet Liisankadun liikkeemme aukioloaikoja. Uudet aukioloajat:

Ti-pe 10-18

La 11-16

Su-ma Suljettu

Tervetuloa!

KesäChjoko

Chjoko liisankatu lomailee 21.6-31.7

Chjoko Redi avoinna kesällä

ma-pe 10-21

la 10-19

su 12-18 (Kesäkuu)

Heinäkuussa sunnuntait Redissä kiinni

Chjoko palvelee pääsiäisenä

Pääsiäisen suklaatarpeissa  liikkeemme ovat avoinna seuraavasti

Liisankatu

Pe 19.4 suljettu

La 20.4 klo 10-16

Su 21.4 suljettu

Ma 22.4 suljettu

Kauppakeskus Redi

Pe 19.4 klo 12-18

La 20.4 klo 10-19

Su 21.4 klo 12-18

Ma 22.4 klo 12-18

Hauskaa pääsiäistä!

Ystävänpäivä 14.2.2019

Ystävänpäiväksi olemme valmistaneet liikkeisiimme teemaan sopivia suklaalahjoja. Valikoimassa mm. 4 kpl:n pralinirasioita, levyjä, tikkareita, macaronleivoksia yms. Tervetuloa!

Chjokon joulukuu

Chjoko Liisankatu

Ma-Pe 17-21.12 klo 9-20

La 22.12 klo 9-18

Su 23.12 klo 12-18

Liike kiinni 24.12.2018-7.1.2019

Chjoko REDI

Ma-Pe klo 9-21

La klo 9-19

Su klo 12-18

Ma 24.12 klo 8-12

Ti 25.12 kiinni

26.12 klo 12-18

Chjoko Tuomaan markkinat

Ma-Pe klo 11-20

La-Su 10-19

Chjoko Suklaarasia Teurastamon joulumarkkinat

La 17.12 klo 10-17

Su 18.12 klo 11-16

 

Joulu!

Joulu alkaa taas kolkuttelemaan ovella, joka tarkoittaa meillä Chjokossa vuoden pääsesonkia. Meille joulun kiireinen sesonki on aina vuoden kohokohta, sillä meidän valmistamat suklaat pääsevät ilahduttamaan ja yllättämään herkullisuudellaan laajemmin kotimaassa ja ulkopuolella! Tuotantokapasiteettimme on hyvä, joten voimme myös palvella yritysasiakkaita vuosi vuodelta paremmin suuremmissakin  tilausmäärissä. Nyt on siis hyvä aika tehdä ennakkotilauksia yrityslahjoista! Ole yhteydessä myyntitiimiimme myynti@chjoko.wpengine.com

Kauppakeskus REDI 20.9.2018

Kauppakeskus REDI ja Chjokon uusi lippulaivamyymälä avaa ovensa yleisölle torstaina 20.9.2018! Uusi uljas urbaanissa Kalasatamassa sijaitseva kauppakeskus REDI pitää sisällään erittäin monipuolisesti laadukkkaita kauppoja, ravintoloita ja harrastusmahdollisuuksia. Chjokon uusi myymälä on viritetty moderniin kauppakeskustunnelmaan Liisankadun tuotanto-myymälän twistillä höystettynä. Avajaisviikoilla ohittamattomia suklaatarjouksia. Nähdään REDIssä!

Liisankadun kesäaukioloajat

Kesä vaihtunut syksyyn ja olemme taas normaalisti avoinna!

Maanantai-perjantai klo 9-18 ja lauantaina klo 10-16. Nähdään

Olemme siirtyneet Liisankadulla kesäaikatauluun. Olemme avoinna maanantaista perjantaihin klo 10-18 ja lauantai-sunnuntai kiinni. Jäätelöt, kahvit, pralinit ja muut herkut tuoreena päivittäin. tervetuloa!

Chjokon jäätelöfillari taas kaduilla!

Chjokon Gelatot liikkuvat taas Helsingin kaduilla ja puistoissa. Bongaa fillari ja nosta käsi pystyyn!

Setti kahdelle

Herkuttelemaan Chjokoon!

Setti kahdelle on loistava läpileikkaus Chjokon suussasulavista tuotteista.

Settiin kuuluu mm. macaronsseja, pralineja, cookies, pähkinäkiekkoja, marjariisisuklaata, jäätelöä sekä kahvi/tee

Setin voi nauttia milloin tahansa myymälän aukiolo aikoina.

myynti@chjoko.wpengine.com

Pääsiäinen saapuu!

Olemme alkaneet taas valmistamaan jo käsitteeksi muodostuneita Chjoko Signature suklaamunia. Jokaisessa munassa uniikki design, joka vaihtelee päivittäin. Valmistamme munia valko-, maito-, ja tummasuklaapohjaisina. Munia 2 eri kokoa, M ja XL. Nyt myös jälleenmyyjille pakkaukset etiketöity, joista löytyy tuotetiedot ja ean-koodit. Ole yhteydessä myyntiimme. Tuotteet myynnissä myymälässämme 7.3 alkaen. Tervetuloa!

Chjoko lomailee

Vietämme ansaittua lomaa ja valmistaudumme uuteen vuoteen! Liike ja tuotanto suljettuna 24.12-7.1.2018. Avaamme liikkeen ja lämmitämme suklaapannut jälleen maanantaina 8.1 klo 9.00. Tervetuloa!

Joulusuklaata!

Nyt joulukuun suklaasesongissa painetaan pidempää päivää usemman pisteen voimin!

Liisankatu: Sunnuntai 17.12 klo 12-16 / Ma-pe 18-22.12 klo 9-20 / la 23.12 klo 9-18

Tuomaan markkinat: Sunnuntai 17.12 klo 10-19 / Ma-pe 2-22.12 klo 11-20

Teurastamo Suklaarasia: 16-17.12 klo 10-16

Lisäksi Chjokoa myynnissä Xmas garage Aleksanterinkatu 11 ja TRE Christmas Market Aleksanterinkatu 17

Verkkokauppa avattu!

Olemme avanneet verkkokaupan. Klikkaa itsesi ostoksille!

Chjokon verkkokauppa, vain noudot!

Avaamme pian verkkokaupan, jolla pystymme palvelemaan yksityis-,  ja yritysasikkaitamme vieläkin paremmin. Verkkokaupan kautta hoituu kätevästi nyt jouluksi esimerkiksi herkuista herkuimmat pralinirasiamme!

Chjoko Tanzaniassa

Mika Gröndahl teki matkan syyskuussa Tanzaniaan tutustumaan paikallisiin ihmisiin, kulttuuriin, kouluihin ja kaakaon viljelijöihin. Hieno ainutlaatuinen kokemus, jota on upea jakaa asikkaidemme kanssa! Chjoko on myös ollut jo vuosien ajan omalla toiminallaan tukemassa Tanzanian koulujen korjauksia ja rakentamista.

Chjoko Redin kauppakeskukseen 2018

Avaamme uuden modernin liikkeen Redin kauppakeskukseen syksyll√§ 2018! Kruununhaan ”jalokivi” kivijalkamyym√§l√§mme ja tuotantomme toiminta jatkaa ennallaan. Uudella liikkell√§ pystymme palvelemaan entist√§kin paremmin laatusuklaan yst√§vi√§.

The joulukalenteri

Chjokon pralinisuklaakalenteri 2017 ennakkotilauksella. Kalenterit täytetään marraskuun loppupuolella, jotta suklaat säilyvät tuoreen herkullisena viimeiseen luukkuun asti. Kalentereita myynnissä rajoitettu erä. Ota yhteyttä myyntimme.

 

Uusia makuja!

Olemme siirtyneet uuteen sesonkiin uudella makupaletilla. Vanhoja suosikkeja palautettu valikoimaan, mm. Irish Cream ja Mojito. Tervetuloa testaamaan!