Yrityksille

Lahjat yrityksille

Chjokon lahjarasia on herkullinen ja halutessasi brändätty suklaalahja. Tutustu räätälöityihin lahjoihin, brändättyihin suklaalahjarasioihin ja yrityslahjoihin. Tai kysy meiltä määräalennuksilla yksittäiset lahjat ja lahjakorit tapahtumin tai mihin vain.

Suklaalevyt omalla painatuksella

Personoitu suklaalevy yrityslahjoiksi,  tapahtumiin, häihin, markkinointituotteisiin ja paljon muuhun. Omat suklaalevyt voivat sisältää logosi, brändisi tai minkä vain painatuksen varmistaen ainutlaatuisen ja mieleenpainuvan lahjan. Ota yhteyttä kerro ideasi, niin toteutetaan sinulle suklaalevy omalla brändilläsi jälleenmyyntiin. Personoinneissa olethan hyvissä ajoin yhteydessä myyntiimme.

Tilaa

Suklaat omalla logolla

Luo oma personoitu suklaalahjapakkaus yrityslahjaksi, tapahtumiin, häihin, markkinointiin ja paljon muuhun. Chjokot ovat maailmankuuluja poikkeuksellisista makuvivahteistaan ja huolellisesta tuotetuista tyylikkäistä ja laadukkaista pakkauksista. Suklaalevyt voivat sisältää logosi, brändisi tai oman kokolevyn taiteesi, varmistaen todella ainutlaatuisen ja mieleenpainuvan lahjan. Suklaapralineihin printattuna logosi, tyylikäs tarjottava neuvottelussa kahvin kanssa! Uuden auton ostajalle rasiallinen laatuauton logosuklaita! Hotellihuoneessa tyylikäs rasia hotellin logolla varustettuja laadukkaita suklaita toivottamassa uudet vieraat huoneeseen tervetulleeksi! Tarjoamme digitaaliset mallinnukset sekä myös erilaisia kuljetusvaihtoehtoja, jotta voit vaivattomasti toimittaa personoidut lahjasi asiakkaillesi. Personoinneissa olethan hyvissä ajoin yhteydessä myyntiimme.

Tilaa

Yrityslahjat

Olemme on luotettava valinta yrityslahja kumppaniksi. Tarjoamme yrityksille monenlaisia personoitavia lahjaratkaisuja, joihin kuuluvat yrityslahjat, lomalahjat, työntekijät, liikekumppanit, tapahtumat ja paljon muuta. Tarjoamme täysin räätälöitävien suklaalahjapakkauksia lisäksi lahjakoreja, jotka sopivat täydellisesti sesonkilahjoiksi tai mihin tahansa tilaisuuteen. Personoinneissa olethan hyvissä ajoin yhteydessä myyntiimme.

Catering

Valmistamme myös suklaatäytteisiä macaronleivoksia. Leivokset valittavissa liikkeestämme päivittäin. Isommissa ennakkotilauksissa ja (100kpl+) Personoinneissa olethan hyvissä ajoin yhteydessä myyntiimme.

Tilaustuotteet

Ota yhteyttä ja kysy lisää


    Tämä sivusto on suojattu Googlen reCAPTCHA:lla ja Googlen tietosuojakäytäntöä sekä käyttöehtoja sovelletaan