1. Yleiset ehdot

1.1 Verkkokaupassa myyjänä toimii MG Desserts Oy (Chjoko), Y-tunnus 1997759-1. Myymme tuotteita vain täysi-ikäisille henkilöille.

1.2 Myyjällä on oikeus muuttaa toimitusehtoja, hintoja ja myytäviä tuotteita. Kyseiset muutokset tulevat voimaan, kun ne on julkaistu verkkokaupan sivuilla.

2. Henkilötiedot ja niiden käsittely

2.1 Tuotteita voi tilata ilman rekisteröitymistä. Hyväksymällä toimitusehdot tilauksen yhteydessä asiakas kuitenkin antaa suostumuksensa, että Chjoko rekisteröi henkilötiedot tuotteiden toimitusta varten asiakasrekisteriinsä.

2.2 Tilauksen yhteydessä pyydettävät tiedot ovat kaikki pakollisia, ja niiden antaminen on edellytys tilaukselle. Pakollisia tietoja ovat mm. nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköposti.

2.3 Asiakas vakuuttaa, että hänen antamansa tiedot ovat totuudenmukaiset. Asiakas on velvollinen korvaamaan vahingon tai haitan, joka on aiheutunut tietojen virheellisyydestä.

3. Hinnat

3.1 Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron.

3.2 Tuotteet myydään sillä hinnalla, joka on voimassa tuotteen tilausajankohtana. Hinnat ovat voimassa vain verkkokaupassa.

3.4 Kuljetushintaan vaikuttaa tuotteiden paino ja koko. Toimituskulut näkyvät tilauksen yhteydessä.

4. Tilaus

4.1 Kauppasopimus tulee voimaan ja tilaus on sitova, kun asiakas lähettää tilauksen eteenpäin ja on lähettänyt tilausvahvistuksen asiakkaan antamaan sähköpostiosoitteeseen.

4.2 Tilaaminen edellyttää voimassa olevien toimitusehtojen hyväksymistä.

5. Maksutavat

5.1 Paytrail / Checkout maksunvälityspalvelussa käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet, eli voit maksaa Nordean, Osuuspankin, Säästöpankin, POP-pankin, Danske Bankin, Handelsbankenin, S-pankin, Ålandsbankenin ja LähiTapiola pankin maksupainikkeilla. Maksun saajana tiliotteella näkyy Paytrail.

5.2 Voit maksaa Chjokon verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Netsin SSL-suojatulla maksulomakkeella. Chjokon verkkokaupalla eikä Paytray:llä ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode – todentamispalvelut. Verkkokauppa käyttää Paytrail maksunvälityspalvelua korttimaksuissa. Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Maksukorttimaksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille. Paytrail Oyj vastaa korttimaksuihin liittyvistä velvoitteista ja reklamaatioista. Paytrail näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle.

Paytrail asiakaspalvelu puh: 020 718 1830 (24h)

6. Toimitus

6.1 Asiakkaan tehdessä tilauksen sivustolta www.chjoko.com hän sitoutuu ostamaan tilaamaansa tuotteet. Asiakas maksaa tilauksen heti verkkokaupan kautta. Tuotteiden toimitusaika on noin 2-4 arkipäivää.

6.2 Verkkokaupassa olevien tuotteiden tilausmahdollisuus perustuu sen hetkiseen varastosaldoon. Mikäli joku tuote on väliaikaisesti loppunut varastosta suuren menekin takia. Asiasta ilmoitetaan sivustolla, eikä tuotteen tilaaminen ole hetkellisesti mahdollista.

6.3 Chjoko toimittaa tuotteita joko Postilla (postiluukusta mahtuvat tuotteet jotka ovat max 2 suklaalevyä tai lahjakortti) tai PostNord Pakettina (Katso noutopisteet tästä). Voit myös noutaa tilauksen veloituksetta myymälästämme.

7. Tilauksen peruuttaminen ja tuotteen palautus

7.1 Chjoko verkkokaupan tuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Asiakkaalla ei ole oikeutta palauttaa tuotetta käyttöönoton jälkeen, ellei siinä ole selvästi joku vika.

7.2 Palautuksesta on sovittava aina etukäteen asiakaspalvelun kanssa.

8. Reklamaatio

8.1 Mikäli asiakkaalle toimitettu tuote on virheellinen tai vaurioitunut, asiakkaan on välittömästi ilmoitettava asiasta Chjoko asiakaspalveluun, viimeistään 24h sisällä toimituksen saapumisen kellonajasta. Tuote palautetaan myyjälle asiakaspalvelun antamien ohjeiden mukaisesti. Chjoko antaa tilalle vastaavat tuotteet, tai palauttaa maksetun kauppasumman.

9. Vastuu ja muut ehdot

9.1 Asiakkaan tulee noudattaa kohtuudella vaadittavaa tarkkaavaisuutta ja huolellisuutta verkkokaupassa asioidessaan.

9.2 Verkkokaupassa esitetyt tuotekuvat tai värit voivat poiketa kuvaus teknisistä syistä jonkin verran todellisesta tuotteesta.

9.3 Ylivoimainen este (Force Majeure) Chjoko ei vastaa siitä, mikäli tilauksen toimitus viivästyy tai estyy myyjästä riippumattomien ja odottamattomien seikkojen vuoksi, kuten sodan tai luonnonmullistuksen takia. Toimituksen viivästymisestä ollaan aina yhteydessä puhelimella asiakkaaseen ja hänen kanssaan sovitaan uusi toimitusajankohta.

9.4 Kauppasopimukseen liittyvät riita-asiat pyritään ensisijaisesti ratkaisemaan neuvottelemalla myyjän ja asiakkaan välillä. Riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia. Verkkokaupan asiakaspalvelu , puh. 0400 199 868

Asiakaspalvelu myymälän aukioloaikojen puitteissa.